Mindent egy lapra: egész vagyonát teszi kockára Varga Viktor

Pénzcentrum2016. november 6. 15:12

Nem szeretne többé celebeskedni, mert már elég pénzt összegyűjtött ahhoz, hogy már ne legyen szüksége a bohóckodásra. Saját lakásra gyűjtött Varga Viktor, most viszont mégse erre fordítja majd 9 milliós tartalékát, hanem a karrierjébe fektet, és reméli, hogy majd megtérül.

"Nyolc éve nem készült lemezem. Ez most egy nagy összefoglalása annak a pár évnek, amelyen átmentem az elmúlt időszakban, főleg az az öt esztendő, amit Cinthyával együtt, vagy külön töltöttünk. Én most mindent erre tettem fel. 

Van, aki szerencsejátékozik, én ebbe fektetem az összes pénzemet. Dupla vagy semmi! Évek óta gyűjtök egy saját lakásra, de úgy döntöttem, hogy a félretett kilencmillió forintomat beleölöm a készülő lemezbe. Eddig mindig mellettem állt egy kiadó, menedzsment, de most egyedül vagyok, és rá kellett döbbennem, hogy ez eszméletlen sok pénzbe kerül!"

- mondta a Blikknek a Csillag születik egykori versenyzője, aki már fel is énekelte új dalait.

Tehát az évek alatt gyűjtögetett vagyonát most egy lapra teszi fel az énekes. Természetesen nem lehet megjósolni, hogy ennek a merész kockázatvállalásnak mi lesz a végkimenetele, az viszont bizonyított, hogy az igazán gazdag emberek mernek nagyot kockáztatni, és ennek a tulajdonságuknak köszönhetik vagyonuk jelentős részét is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

John Rampton milliomos amerikai vállalkozó szerint a gazdagok mindig keresik és tervezik a jövőt. Tudják, hogy sokat kell dolgozni a sikerért, de azt is tudják, hogy merre akarnak haladni, hova akarnak eljutni, és mit kell tenni a siker érdekében. Véleménye szerint a legnagyobb dolog, ami visszatartja az embert a sikertől az, hogy nem hisz magában. Azt tanácsolja, hogy mindenki bízzon az ösztöneibe, kövesse az intuícióit.

Azok a gazdagoknak, akik maguk csinálták meg a szerencséjüket, egytől egyig hittek valamiben, voltak álmaik, és szenvedéllyel csinálták azt, amiben később sikert értek el.

Nem riták pedig nagy kockázatot vállaltak azért, hogy valóra váltsák az elképzeléseiket.  Szóval, ha hihetünk Rampton tapasztalatainkat, akkor Varga Viktornak minden esélye megvan arra, hogy most valami igazán nagyot alkosson, és megtérüljenek a befektetései. A siker viszont sosem garantált. 

Loading...

Címkék:
karrier, megtakarítás, kockázat, vagyon, tartalék, csillag születik,