Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

Pénzcentrum2016. november 2. 16:32

Egyik buli után összevert egy külföldi férfit az X-Faktor fiatal tehetsége, ezért kizárták a versenyből. A felelőtlen magatartás sok fiatal karrierjét derékba töri, vélhetően Petics Kristóf is élete egyik nagy lehetőségét bukta el ezzel.

Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző az X-Faktor csapatából. Petics Kristóf egyik éjszakai mulatozása során összevert egy külföldi férfit, majd a rendőrségen töltötte az éjszakát. Nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedésével problémák adódtak, de ez volt az utolsó csepp. A csatorna komoly döntést hozott, 

kizárták a versenyből!

"Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többi versenyzőt, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg."

A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem

- mondta a Blikknek az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László. A 19 éves versenyző értetlenül áll a történtek előtt, a szülei pszichológushoz küldenék.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek. Azt mondták, hogy ilyen habitussal nem vagyok képes ezt végigcsinálni, és nem akarnak velem dolgozni."

Nem értem, hiszen civilként kerültem bajba, nem a műsor miatt. Nem vagyok kiszámíthatatlan, pedig azzal is érveltek, veszélyt jelentek az X-Faktorra

- mondta a fiatal énekes.

Az szinte biztos, hogy ez nagy érvágás a fiatal versenyzőnek, hogy elesik ettől a lehetőségtől. Hiszen a tehetségkutatók sokakat indítottak el a pályán, és elég jó ugródeszkának bizonyult. A karrier, hírnév és a siker pedig ebben a szakmában is jó pénzt hoz. Korábban a Pénzcentrum utánajárt, hogy néhány ismert énekes mennyiért vállal egy fellépést. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Tóth Gabi például - aki egyébként most az X-Faktor egyik mentora is - egy félórás fellépést  370 ezer forint + áfáért vállal a fővárosban. Radics Gigi egy kisebb élőzenekaros, 50 perces hakniért 500 ezer forint + áfát kér. Vastag Csaba egy 60 perces előadást 390 ezer forint + áfáért vállal, de egy nagyobb volumenű, 100 perces koncertért már egymilliót kér. Egy fővárosi 30-40 perces előadásért Oláh Gergő 240 ezer forint + áfát kér.

További sztárgázsikért KATTINTS IDE! 

Tehát, valószínűleg ez volt Petics Kristófnak élete legdrágább balhéja, mert nem csak a versenyből zárták ki, de elesett számos lehetőségtől és sok millió forint gázsitól is.

Loading...

Címkék:
karrier, rtl klub, x-faktor, bukás, kirúgás, verekedés, kökény attila,