Luxusfizetésért kerül újra az RTL képernyőjére Győzike

Pénzcentrum2016. augusztus 23. 16:53

Újra elindul a Győzike Show, a főszereplő Gáspár Győző pedig rekordgázsit, összesen 40 millió forintot kap 18 adásért. Bár nem tudni pontosan, hány napig tart a forgatás, a magyar átlagfizetésből biztosan tovább tartana összegyűjteni ekkora összeget.


Rekordösszegű fizetésért szerződtette le az RTL Klub Gáspár Győzőt. Hamarosan ugyanis újra indul a Győzike Show, a zenésznek pedig összesen a 18 adásért 40 millió forint üti majd a markát. Ez pedig azt jelenti, hogy adásonként 2 millió forintnál is többet kaszál majd.

Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre

- nyilatkozta a Blikknek Győzike.

A zenész elmondása szerint mikor tavaly édesanyja meghalt rákban, akkor döntött úgy, hogy a tiszteletdíjának közel a felét odaadja egy alapítványnak, ami a rákos gyermekeken segít. Reméli, majd mások is követik a példáját. Győző állítása szerint szerződésben is rögzítette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt.

Mennyit dolgozik ezért egy átlagos munkavállaló?

A KSH legfrissebb statisztikái szerint idén júniusban a magyar átlagkereset nettó 172 800 forintra tehető. Ezt pedig azt jelenti, hogy egy átlagos magyar munkavállalónak

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

19 évnél is többet kellene dolgoznia azért, hogy annyit keressen, mint amennyit Gáspár Győző fog kapni műsorának folytatásáért.

Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szakmát választ az ember. Bőven akadnak szakmák, amivel sokkal könnyebben összegyűjthetjük a pénzt. De persze olyan is foglalkozás is van, amivel szinte elképzelhetetlennek tűnik ez a cél.

Loading...

 

Címkék:
tv, karrier, fizetés, rtl klub, győzike, gáspár győző, műsor,