Kiderült, miből él az RTL dögös sztárja

Pénzcentrum2016. június 9. 17:05

A Facebook likeoknak köszönheti egyre növekvő fizetését VV Dóri, aki modellkedésből és haknizásból él. Az RTL Klub sztárja valószínűleg az átlag felett keres, azonban erre a sokaknak lehetősége van, csupán jól kell szakmát választani.

Haknizással keresi a pénzét a Való Világ egykori szereplője, Török Dóra (VV Dóri). Ebben egyébként a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook is segítségére van, ugyanis minél többen likeolják az oldalát annál több helyre hívják, így annál több pénz ütheti a markát ezeken a fellépéseken. Az RTL sztárjának Facebook oldala szerint egyébként amellett, hogy Playmate, modellként is keresi kenyerét - írja a Blikk.

Loading...

Ha valaki elég népszerű, akkor a modellkedéssel és a haknizással sokat lehet keresni, de a legtöbb magyarnak ezek a kereseti lehetőségek szinte teljesen kizártak, hiszen a legtöbben nem jártak még valóságshowban.

Hogyan lehet nekünk is magas keresetünk?

A magyar bruttó átlagkereset a KSH legfrissebb adatai szerint 253 800 forint, míg a családi adókedvezmény nélkül számított nettó átlagkereset 168 800 forint. Ennél azonban VV Dóri valószínűleg többet kereshet a modellkedéssel és a haknival. Akkor sincs semmi veszve, ha nem szerepeltünk korábban valóságshowban, sőt sokszor még diploma sem kell hozzá.

A Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal (NSZFH) statisztikái alapján Magyarországon a legjobban keresők között a légiforgalmi irányítók, a vezető beosztásban lévők, a bírók, adótanácsadók, ügyészek, és brókerek vannak, akiknek a havi fizetésük minimum 500 ezer forint, de akár az 1 milliót is meghaladhatja. A vezető tisztségekben dolgozók viszont sok helyen kiemelkedő bérezésben részesülnek.

Loading...

Címkék:
karrier, átlagkereset, rtl klub, munka, való világ, kereset, légiforgalmi irányító,