Kalapáccsal vert szét 9 ATM-et a dühöngő férfi + videó!

Pénzcentrum2014. november 29. 16:00

Kalapácsot ragadott egy kínai férfi, miután az automata sokadik alkalommal is visszautasította a kártyáját, és nem adott ki pénzt. Összesen 9 ATM-en próbálta meg levezetni a dühét az ámokfutó férfi.

A 43 éves Bo Tengnek készpénzre volt szüksége, hogy kifizethesse a szállodai szobáját Dél-Kína egyik tartományában. Egymás után azonban többször is elutasította a tranzakciót az ATM, így nem sikerült pénzhez jutnia a férfinak.

Ezután elsietett a kocsijához, majd egy kalapáccsal tért vissza, hogy szétverje nem csak az "engedetlen" automatát, de három másikat is a bank előterében. Ennyivel viszont nem sikerült dühét csillapítania, így elsétált egy másik bankhoz, ahol további öt berendezés kijelzőjét törte ripityára a kalapáccsal - írja a Finextra.

A rendőrség elmondása szerint ráadásul nem az automata volt a hibás, hanem a férfi számláján nem volt elég pénz.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A bank nemcsak 20 ezer font (közel 8 millió forint) javítási költséget követel a kínai férfin, de rongálás miatt fel is jelentette a rendőrségen.

Címkék:
karrier, ATM, rongálás,