Ha csak egy dolgot intézel el ma a munkahelyen, ez legyen az

Pénzcentrum2014. szeptember 1. 05:32

53 nap van hátra október 23-ig. Nemzeti ünnepünk idén csütörtökre esik - ez pedig azt jelenti, hogy ha sietsz, és megelőzöd a kollégáidat, akár 8 napos őszi szünetet is csinálhatsz magadnak.

Két hosszú hétvége vár még ránk az idei évben: október 23-hoz és karácsonyhoz kapcsolódóan kell számítanunk eltérő munkarendre.

Érdemes résen lenni, és - még a kollégákat megelőzve -, minél hamarabb kivenni szabadságot október 20-21-22-re. Mivel 23-a csütörtökre esik, 24-e, péntek pedig pihenőnap, így

három nap szabadsággal összesen nyolc napos őszi szünetet kaphatunk

(az ünnepet megelőző és az azt követő hétvégével együtt). Azért nem kilenc naposat, mert a 24-i pihenőnapot hivatalosan 18-án, szombaton kell bedolgoznunk, így az munkanapnak számít.

Loading...

Mi lesz velünk 2015-ben?

Összesen hét hosszú hétvégével számolhatunk jövőre

- derül ki az ezt szabályozó rendelettervezetéből (a hét meghosszabbított hétvégébe beleszámoltuk az egyházi ünnepeket is).

Loading...

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Március 15. és Mindenszentek (november 1.) azonban jövőre nem jár extra pihenőnappal, hiszen mindkét ünnep vasárnapra esik majd. 4-4 napos ünnep lesz újév, augusztus 20-a és karácsony is - igaz, ezeket a pénteki pihenőnapokat le kell dolgoznunk, az alábbiak szerint:

január 2., péntek pihenőnap
január 17., szombat munkanap

augusztus 8., szombat munkanap
augusztus 21., péntek pihenőnap

december 12., szombat munkanap
december 24., csütörtök pihenőnap

Címkék:
karrier, hosszú hétvége, munkaszüneti napok 2014, munkaszüneti nap,