Kiderült, mennyit keres Az ének iskolájának 14 éves sztárja

Pénzcentrum2014. április 13. 13:02

Az ének iskolája első évadának győztese, a 14 éves Farkas Zsolti nem panaszkodhat: egyetlen fellépésért vagy Az élet show-jában való egyetlen forgatási napért annyi gázsit kap, mint apukája havi fizetése.

A Blikk szerint az már csak hab a tortán, hogy szponzortól kapott tengerparti családi nyaralást, méregdrága hangszert, szemüveget, és támogatók fizetik énektanárát is. Mindent összevéve Zsoltika ma a legjobban kereső tinisztár.

A lap úgy tudja, hogy az Édes élet, illetve Az élet show-ja szereplői forgatásonként 80 ezer forint körüli összeget kapnak, a friss lemezes tinisztár egy félórás fellépéséért pedig szintén 70-80 ezer forintot kell kifizetni. Ebből nem nehéz kiszámolni: múlt héten koncert nélkül is legalább 400 ezer forintot keresett Zsolti révén a családja, mindössze öt nap alatt.

Zsolti a legjobban keresők közé tartozik

A versenyszférában közel 242 ezer forint volt az átlagos bruttó bér, mely 4,4 százalékos emelkedés éves alapon. A legtöbbet továbbra is az információ, kommunikáció és pénzügy területén lehet keresni. A közfoglalkoztatottak száma rohamosan nő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A nemzetgazdasági átlag bruttó bér 226 ezer forint volt januárban, közfoglalkoztatottak nélkül azonban 239 ezer forint lenne, derül ki a statisztikai hivatal jelentéséből. A legalább öt főt foglalkoztató vállalkozásoknál az átlagos bruttó bér 241,8 ezer forint volt, ami nettó 158 ezer forint. A versenyszférában a bruttó bérek emelkedése 4,4 százalék volt éves alapon, a rendszeres kereseteké 3,6 százalék. A 0 százalékos januári infláció mellett így még a viszonylag visszafogott versenyszféra béremelkedés is nettó 4 százalék reálkereset-emelkedést jelent.

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, sztár,