Egy nagyobb vagyont játszott el a TV2 sztárja

Pénzcentrum2014. március 15. 13:00

Egy éjszaka alatt 110 ezer forintot bukott Bangó Margit, aki játékgépezéssel szereti levezetni a feszültséget.

Rengeteg pénzt játszott el a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit. A nótaénekes akkor megy el játszani, ha elege van mindenből és nem akar senkit sem látni. Ilyenkor beül egy sarokba, és egész éjszaka dobálja be a pénzt. Elmondása szerint fillérekkel kezdi, volt, amikor tízezer forintért eljátszott egészen reggelig. Habár konkrét összegekkel nem szolgált, de annyit elmondott, hogy a legtöbb pénz, amit így eljátszott egy éjszaka alatt, 110 ezer forint volt - írja a Blikk.

Nem először bukott nagyot a TV2 sztárja. Tavaly is cikkeztek az újságok arról, hogy pár nap leforgása alatt milliókat veszített egy kaszinóban. Először 1,2 millió forintnak, néhány nappal később pedig 1,8 millió forintnak mondhatott búcsút.

Nemcsak a játékgépek, de a 24. hete halmozódó Ötöslottó hatalmas főnyereménye is lázba hozza a szerencsevadászokat. Az immáron több mint hárommilliárd forintos jackpot még azokat is játékra ösztönözhet, akik egyébként nem játszanának. Éppen ezért fontos hangsúlyozni a játék esetleges kockázatait is. Egy 2010-ben publikált tanulmány szerint a felnőtt lakosság körülbelül 1,2 százalékáról lehet azt mondani, hogy szerencsejáték-függő, azaz beteg. A Pénzcentrum.hu összegyűjtötte az intő jeleket, amik arra utalnak, hogy érdemes átgondolnod a szerencsejátékhoz való viszonyod:

Kattints! Amit sokan nem tudnak az Ötöslottóról: ezek az intő jelek

Címkék:
karrier,