Mi lesz ennek a vége? Így szórja a pénzt az X-Faktor sztárja

Pénzcentrum2013. december 25. 13:03

A szakadék felé rohan az X-Faktor egykori énekese, Zámbó Krisztián. Hiába küzd ugyanis egyre súlyosabb anyagi gondokkal, mégis két marékkal szórja a pénzt szórakozásra-alkoholra.

Hiába fenyegeti a hitelcsapda, mégis két kézzel szórja a pénzt Zámbó Krisztián. A Blikk értesülései szerint Krisztián és szerelme, Zs. Baba az egyik legmenőbb, legfelkapottabb budapesti szórakozóhelyen bulizgat szinte minden hétvégén. A bulvárlap beszámolója szerint egy-egy este rengeteg pénzt elvisz - a legolcsóbb ital is például ezer forintról indul a szórakozóhelyen.

Pedig Krisztián nem nagyon engedhetné meg magának a dajdajozást. Legalábbis nyilatkozatai alapján egyre karcsúbb az X-Faktor egykori énekesének pénztárcája. Hitelének törlesztőrészlete például havonta több százezer forint, amit a hírek szerint már-már képtelen fizetni. Ráadásul könyvét is hiába adta ki, nem sok ember vette meg, így az sem hozott túl sokat a konyhára.

Kemény a verseny a könyvpiacon

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nincs könnyű helyzetben Zámbó Krisztián: nem véletlen, hogy nem fogy olyan jól a könyve a szoros versenyben. Mint azt a Pénzcentrum.hu a Shopline-tól megtudta, az idei karácsony slágerei közt (Krisztián helyett) megtaláljuk Dan Brown Infernóját, Frei Tamás 2015 című regényét, illetve Nyáry Krisztián nagysikerű irodalmi szerelmeskönyvének második részét, az Így szerettek ők 2-t. Emellett Vekerdy Tamás, Müller Péter, Jamie Oliver, Csernus Imre, és Kálmán Olga újdonságai a legnépszerűbbek, illetve Suzanne Collins Éhezők viadala-trilógiájának részei. A szórakoztató irodalom és a pszichológia mellett a gyerekkönyveket keresik a legtöbben.

Címkék:
karrier, x-faktor, zámbó krisztián,