Kiderült: ennyit keresnek a Heti hetes szereplői

Pénzcentrum2013. január 27. 13:08

Bár korábban arról szóltak a pletykák, hogy adásonként akár félmillió forintot is megkeresnek a Heti hetes sztárjai, Hajós András egy interjúban nemrég elmondta, hogy "mindössze" százezer forintot kapnak hetente a műsor résztvevői.

"Ki az, aki hét év után még jól érzi magát a munkahelyén? Azért, mert mások boldogságot hazudnak, én nem fogok. Ahhoz, hogy az ember akár tíz év után is lelkesen menjen be dolgozni, alapvetően három dolog kell: legyen megfizetve; élvezze, amit csinál; legyen hatása a munkájának. A Heti Hetesben a hét évvel ezelőtti gázsim harmadát kapom, az első feltétel tehát nem teljesül" - mondta Hajós a Magyar Narancs című hetilapnak.

"Baromira idegesít, hogy az emberek szerint mi csillagászati összegeket kaszálunk, és azzal jönnek, hogy már az unokáink vagyonát is megalapoztuk! Ha érdekel, megmondom: a Heti Hetesért adásonként bruttó százezer forintot kapok, mínusz a nyári és téli szünetek" - árulta el Hajós, aki ezek szerint régebben - adásonként - három-százezer forintért szerepelt a műsorban, ám mióta az RTL Klub helyett az RTL II-n fut, harmadolták a fizetését.

Hajós András a Borsnak elmondta: azért beszélt gázsijáról, mert dühíti, hogy van, aki azt hiszi, ők milliós összegeket kapnak adásonként.

A minimálbérnél többet kapnak

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Összehasonlításként: a műsor szereplőinek fizetése kicsivel több, mint az idei minimálbér - igaz, a Heti hetes tagjai hetente keresnek ennyit. A minimálbér idén a tavalyi 93 000 forintról 98 000 forintra, a garantált bérminimum pedig 108 ezerről 114 ezer forintra emelkedett.

Címkék: