25 ezer SZÉP Kártya, 2 hónap alatt

Pénzcentrum2012. március 6. 16:00

Ma átadták a huszonötezredik K&H SZÉP Kártyát. A pénzintézetnél két hónapja kezdődtek meg a szerződéskötések, a bank vállalati és kkv ügyfeleinek jelentős része tervezi az új cafeteria elem bevezetését - olvasható a társaság közleményében.

A pénzintézet 2012. január elsejétől kezdte meg a SZÉP Kártya szerződések megkötését a felhasználói és az elfogadói oldalon egyaránt. A kártya felhasználói elsősorban a bank kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfélköréből kerülnek ki.

"A bank vállalati és kkv ügyfélköre már a bevezetés pillanatában komoly érdeklődést mutatott a SZÉP Kártya iránt. A regisztrációs és szerződéskötési folyamatok jelenleg is zajlanak. A mai napon adtuk át a huszonötezredik SZÉP Kártyát, melynek tulajdonosa egy kkv szegmensbe tartozó ügyfelünk munkavállalója" - mondta el Nagy Ferenc, a K&H Bank lakossági hitel és tranzakcionális szolgáltatások marketing főosztályának vezetője.

2012. február végéig a pénzintézet több mint 1500 szolgáltatóval szerződött a SZÉP Kártya elfogadására. A bank Magyarországon az egyik legnagyobb POS hálózattal rendelkezik, és a saját bankkártya elfogadó terminálok technikai fejlesztésének köszönhetően a pénzintézet POS hálózatában a társaság által kiadott SZÉP Kártyán túl a másik két kibocsátó bank pihenőkártyáit is el tudja fogadni.

 

Címkék: