Már csak a remény maradt a milliárdos nyugdíjasnak

Pénzcentrum2010. november 30. 14:02

Minden jel szerint a túl összetett játékmenet miatt nem lesz lottómilliárdos egy angol nyugdíjas. A 77 éves férfi egy szerencsétlen félreértés miatt bukhatja egymillió fontos (340 millió forint) lottónyereményét.

A 77 éves nyugdíjas úr eldobta a szerencséjét, hogy milliomossá váljon, amikor a nyerő lottószelvényét feladta a postán a húzást lebonyolító vállalatnak. A szelvény eltűnt, az egy millió fontos (340 millió forintos) nyeremény pedig még gazdára vár.

A Blackburn-i Bernard McHugh a november 12-ei Euromillions lottó számainak kihúzása után szembesült azzal, hogy a nyerőszámokat eltalálva - a tíz nyertes egyikeként- felveheti az őt megillető egymillió fontot. Azonban ahelyett, hogy felhívta volna a szerencsejátékot szervező céget, ő inkább a névvel és címmel ellátott nyerő szelvényt elküldte postán. A játék lebonyolításáért felelős Camelot nevű lottótársaság azonban azóta sem kapta meg a szelvényt.

A Camelot szóvivője elmondta, hogy Mr. McHugh 180 nap után elvileg hozzájuthat majd a nyereményhez - amennyiben addig nem jelentkezik valaki más érte- még akkor is, ha a szelvény a postán elveszett. Olyan információkból következtetik ki a nyertes valódiságát, amit csak a szelvény kitöltője tudhat (például hogy hol vették, mikor adták fel a sorsjegyet).

Az öregúr családja szerint Mr. McHugh nem használ sem telefont, sem internetet, ezért volt neki kézenfekvő a postai megoldás.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: