Nyugdíjasok drámája: szertefoszlott luxusálmok

Pénzcentrum2010. október 19. 16:02

Egy angol nyugdíjas azt állítja, hogy ő nyerte meg a EuroMillions lottó főnyereményét - férje azonban elvesztette a 113 millió fontot érő szelvényt.

A Coventryben élő hölgyről annyit lehet tudni, hogy a hetvenes éveiben jár, és évtizedek óta lottózik ugyanazokkal a számokkal. Mint minden héten, a férje most is elment az egyik közeli szupermarketben található lottózóba, és megjátszotta a számokat - ugyanazokat hétről-hétre: 9, 30, 35, 39, 46, a telitalálathoz szükséges Joker-szám pedig a 6-os és a 8-as volt. Annak az esélye, hogy valaki ezeket a számokat találja el egy a 76 millióhoz.

A nyugdíjas pár bevallása szerint ők voltak a szerencsések, és -elvileg- megnyerték a 113 millió fontot (35 milliárd forint). Ezzel a hatalmas összeggel gazdagabbak lennének olyan szupersztároknál, mint Robbie Willams, David Bowie, vagy Rod Stewart.

A sors fintora, hogy az idős pár egyszerűen nem találja a szelvényt. Természetesen többször is átkutatták már az egész lakást, de egyszerűen nem akadnak a cetli nyomára. Igaz, van még idejük megtalálni a sorsjegyet, hiszen a nyertesnek 180 napja van jelentkezni a hatalmas nyereményért.

A hírek szerint az idős hölgy nem neheztel férjére, aki minden jel szerint elhagyta a szelvényt. Mint mondta, leéltek együtt egy életet, nem tud haragudni rá...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: