Nyári táborok: hetente akár 65 ezerért

Pénzcentrum/InfoRádió2010. július 19. 10:02

Idén nyáron naponta 3500-8500 forint közötti összeget kell fizetniük a bentlakásos gyerektáborokért a szülőknek. A legolcsóbbak a napközis táborok, míg a nyelvi programok a drágábbak közé tartoznak - mondta az InfoRádiónak Elek Ányos, a Táboroztatók Országos Egyesületének szóvivője.

A hagyományos táborok mellett akár gokartozni, golfozni vagy szörfözni is küldhetik gyermeküket nyáron a szülők - persze ha megengedhetik maguknak. Naponta átlagosan 6500 forintba kerül a részvétel egy nyári táborban - mondta az InfoRádiónak a Táboroztatók Országos Egyesületének elnöke.

Elek Ányos szerint a napközis táborok a legolcsóbbak, míg a nyelv-, sport- és művészeti programok a drágábbak közé tartoznak. Van szörf- és vitorlástábor, ahol egy hét 65 ezer forintba kerül.

A szervezők érzik, hogy kevesebb szülő tudja táborba küldeni gyermekét idén, ám a szokásos rendezvényeket megtartják a táboroztatók - emelte ki Elek Ányos.

Az ottalvós táborok közül azok számítanak a legnépszerűbbnek, ahol a gyerekek élményt vagy minőségi oktatást kapnak - közölte az elnök. A programok köre rendkívül széles és országszerte lehet táborokat találni a gyermekeket számára.

Az egyik legérdekesebbnek a főzőtábor ígérkezik, amit a KukTanoda szervez. A gyermekek profi séfek irányításával ismerkednek meg más nemzetek konyhájával, étkezési szokásaikkal. Mindez 40 ezer forintba kerül egy hétre.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ennek közel háromszorosáért lehet topmodellt faragni a gyermekből Csillebércen. A táborban a divattörténettel és a modellszakmával ismertetik meg a résztvevőket, akik sminkelést és színészetet is tanulnak, valamint portfóliót készítenek számukra.

A Rábaközben, a Sobri Jóska betyártáborban az íjászattal és a vadászattal ismerkedhetnek meg a gyermekek, míg a Körösök völgyében horgásztábor várja a jelentkezőket a nyár folyamán.

Címkék: