Figyelem! Átmenetileg szünetel számos APEH-szolgáltatás

Pénzcentrum2010. június 30. 10:32

Ma és holnap különböző okok miatt szünetelnek az állami adóhatóság bizonyos szolgáltatásai. A leállások a személyes, a telefonos és az online ügyintézést egyaránt érintik.

Ma déli 12 óráig műszaki karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető az APEH Általános Tájékoztató Contact Center (06-40-42-42-42) 2-es főmenüje, ahol számítástechnikai jellegű segítségnyújtással, az APEH-portálról letölthető programok telepítésével, a nyomtatványok elektronikus elküldésével illetve az eBEV portál használatával kapcsolatban kaphatnak segítséget az adózók.

Holnap már nem csak a kettes főmenü, hanem a teljes Tájékoztató Contact Center és az APEH Ügyintéző Contact Center (06-40-20-21-22) munkatársai sem lesznek elérhetőek. Rajtuk kívül az ügyfélszolgálatok és a kirendeltségek alkalmazottai is munkaszüneti napot tartanak a Köztisztviselők Napja alkalmából, így - a közigazgatás más ágaihoz hasonlóan - az APEH-nél is lehetetlenné válik a személyes ügyintézés július 1-jén.

A következő cikkből megtudhatod, hogy mely hivatalok tartanak zárva július 1-jén: Kerüld el a meglepetést! NE menj holnap a hivatalba!

Bár a számítógépeknek nem jár munkaszüneti nap, az APEH elektronikus bevallási szolgáltatásainál kétszer is kellemetlenségek léphetnek fel holnap. Reggel 7 és 9 óra között adathálózati karbantartás következtében az eBEV-elérésben esetlegesen lassulások léphetnek fel, 20 és 24 óra között pedig rendszerkarbantartás miatt az eBEV rendszer nem lesz elérhető - figyelmeztet közleményében az APEH.

Címkék: