Ki lesz az év üzletembere Monte Carloban?

Pénzcentrum2010. június 1. 08:47

A magyar értékek is megjelennek "Az év üzletembere" világméretű díjátadó gálán, amelyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg Monte Carlóban. Magyarországot 2010-ben Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. alapítója és ügyvezetője képviseli.

Az Ernst & Young 1986-ban, Amerikában indította útjára az "Entrepreneur Of The Year" (EOY) programot, az egyetlen nemzetközi, védjegyoltalommal ellátott üzleti díjat. 2003 óta Magyarországon is odaítélik a kiemelkedő presztízsű kitüntetést olyan vezetőknek, akik sikeres üzleti eredményeik mellett kitűnnek egyedi és újító megoldásaikkal, valamint megbízható, kiegyensúlyozott vezetői vállalkozásaiknak. Mára hat kontinens közel 50 országában kerül a program megrendezésre.

A jövő vállalkozása formabontó, képes a változásra, vezetője felelősségteljes döntéseket hoz és a fogyasztók bevonásával fejleszti és integrálja működését - az Ernst & Young világméretű versenyének zsűrije ezekre a kritériumokra alapozva ítéli oda 2010. június 5-én "Az év üzletembere világdíjat". Mintegy ötven jelölt verseng a rangos elismerésért. A hazájukban országos szinten már díjazott vállalkozók között van infokommunikációs, gyógyszeripari, gépipari vezető éppúgy, mint nyelviskola-alapító.

Magyarországot idén Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. alapítója és ügyvezetője, az Ernst & Young "Az év üzletembere díj" 2009-es magyar győztese képviseli a világversenyen.

Címkék: