Máris százezreket keres a TV2 újdonsült celebje + videó

Pénzcentrum2010. május 31. 17:45

Elképesztő karriertörténettől hangos a magyar bulvármédia. Az egész ország Bikicsunájként ismeri az ököritófülpösi biztonsági őrt, Szarka Lászlót, aki sajátos halandzsa-angoljával lett népszerű a Megasztár-válogatás után. Jelenleg igen magas, 115 ezer forintos fellépti díját is örömmel leperkálják neki a szórakozóhelyek, hogy énekeljen náluk, és már vállalkozói igazolványát is kiváltotta.

Sikertörténet lett "Bikicsunáj", azaz Szarka László Megasztár-beli bemutatkozásából - Az ököritófülpösi biztonsági őrt már az egész ország ismeri sajátos angolsággal előadott dalairól, s úgy tűnik, egyes szórakozóhelyek szép összeget hajlandók fizetni azért, hogy az újdonsült híresség ezeket náluk élőben is elénekelje. Tömegeket tudnak bevonzani egy estére a nevével, a hírek szerint egy fellépése 115 ezret(!) is megér.


A válogató előtt munkanélküli férfi: megváltozott az élete, menedzsere van, aki befektetett a műsorába egy rakás pénzt, és szervezi a fellépéseit. Ő pedig ma már öt számmal áll színpadra, a hatodikat is tanulja - persze saját nyelvezetén. Plakátjai készülnek, és úgy néz ki, a hétvégéit mostanság a fellépések fogják kitenni. Nem tudja pontosan, mennyit fog keresni, de nem fog rosszul járni - adta hírül a Napi Ász.

"Bikicsunáj" mindenesetre igyekszik megülni a hullámot - mint nemrég elmondta, kiváltott egyéni vállalkozói igazolványt, hogy forintra váltsa tehetségét. Elhatározta, hogy dalaival pénzt fog keresni, azóta több világslágert is betanult, hogy repertorája legyen.

Címkék: