Revizorok szövik tovább AdóManó meséjét

Pénzcentrum2010. május 6. 18:02

Adóhivatali dolgozók adták tanúbizonyságát annak, hogy nem csupán szakmájukban képesek maradandót alkotni, hanem egyéb műfajokban is. Minden várakozást felül múlva több mint 100 alkotás érkezett arra a pályázatra, amelyet az APEH hirdetett meg munkatársainak.

A pályázat célja egyrészt az adótudatosság megjelenítése vizuális és zenei formában a fiatal korosztálynak, másrészt a 15 ezer fős szervezet kreativitásának felhasználása annak érdekében hogy a dolgozók közvetlen formában is részt vehessenek az adóhivatal kommunikációjában - közölte az APEH.

A legtöbben a meseírásra éreztek késztetést. 64-en ragadtak tollat, hogy megírják AdóManó történetének folytatását. Hasonlóan népszerű volt a szlogenpályázat is, amelyben az adózás fontosságára hívták fel a gyerekek figyelmét. Nyolcan választották a képregény rajzolást ugyancsak AdóManó főszereplésével és további hatan szignált, illetve rövid gyermekdalt komponáltak.

Az adóhivatali dolgozók által beküldött pályamunkákat szakértői zsűri bírálja el, ezt követően az alkotások megtekinthetők és hallhatók lesznek az APEH honlapján, valamint a legjobb pályamunkákról reményeink szerint a Pénzcentrum is be fog számolni. Az állampolgárok továbbá az APEH külső kampányaiban is találkozhatnak, majd az APEH-osok legjobb alkotásaival.

Címkék: