Durva! Celebek tízmilliós adótartozással az APEH feketelistáján!

Pénzcentrum2010. január 28. 17:32

Közzétette az állami adóhivatal a 2009. december 31-én 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek névsorát. Nem sok érdemi változás történt az elmúlt félévhez képest. Még mindig nagyon sokan vannak rajta, és egyes celebjeink sem voltak képesek kiegyenlíteni köztartozásaikat.

Az APEH feketelistájára azok a magánszemélyek és egyéni vállalkozók kerülhettek fel névvel, lakcímmel és - az egyéni vállalkozók - adóazonosítóval, akik tavaly szilveszterkor már 180 napja folyamatosan 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkeztek. Az idei első ilyen listára összesen 2955 név került fel, vagyis szinte biztosan összesen 30 milliárd forintot meghaladó köztartozással rendelkező emberek neveit összesíti.

Tavaly szeptemberben 2820 név szerepelt az APEH által megjelentetett kiemelkedően magas köztartozással rendelkezők feketelistáján, vagyis közel 10%-kal bővült három hónap alatt a dicsekvésre okot nem adó névsor.

A tavaly szeptemberi listához hasonlóan ebben a nyilvántartásban is szerepel a Pa-Dö-Dö nevű duóból ismert Lang Györgyi, és hasonlóképpen fent maradt Gáspár Győző és Gáspárné Balla Beáta neve is.

Milyen volt az APEH előző feketelistája? A következő linkre kattintva elolvashatod: Hoppá! Magyar celeb az APEH feketelistáján!

Címkék: