Elképesztő: így szórják a pénzt a sztárfocisták

Pénzcentrum2009. augusztus 8. 08:02

105 ezer fontot, azaz mintegy 33 millió forintot szórtak el 4 óra alatt a Chelsea sztárfutballistái. Az angol klub labdarúgói egyik társuk születésnapját ünnepelték...

Felháborították a brit közvéleményt a londoni Chelsea futballcsapatának tagjai. A sztárfocisták a válság közepén 105 ezer fontot, azaz mintegy 33 millió forintot költöttek néhány óra alatt egy londoni klubban.

A játékosok a csapat csatárának, Salomon Kalou-nak a 24. születésnapját ünnepelték. A meglehetősen borsos árakkal üzemelő helyen -barátaikkal és néhány szurkolóval, főleg hölgyekkel együtt- 20 üveg vodkát és 10 üveg whiskyt fogyasztottak. Rendeltek egy másfél millió forint értékű pezsgőt, és négy, egyenként 120 ezer forintos óriáskoktélt is.

A játékosok a VIP részben töltötték az időt: az elkülönített helyiség a csapat mezéhez híven kék lufikkal volt feldíszítve. Állítólag több celebnek és a királyi család tagjainak -például Harry hercegnek- is a klub más részében kellett helyet találni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nagy-Britanniában az átlagfizetés évente 26 ezer font (8,2 millió forint), de a sztárfocisták igencsak nagylábon élnek. John Terry, a Chelsea csapatkapitánya például 135 ezer fontot, azaz 42 millió forintot keres hetente.

Címkék: