Rászállt az adóhatóság a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesére

Pénzcentrum2009. július 23. 10:32

Adótartozás miatt eljárást indítottak a magyar származású Kerry Katona ellen. Az egykor szebb napokat is látott énekesnő és valóságshow győztes 82 ezer font (26 millió forint) adóhátralékot halmozott fel, ezért jogi útra terelte az ügyet a hatóság.

A korábban az Atomic Kitten lányzenekarból megismert 28 éves énekesnő, - aki később megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! angol változatát is - mára leginkább csak a botrányaival tudja felhívni magára a figyelmet.


Kerry Katona

A hírek szerint nem ez az első alkalom, hogy meggyűlt a baja az adóhatósággal, ezúttal 82 ezer font (26 millió forint) hátralékot állapítottak meg nála. Körülbelül egyhónapos herce-hurca kezdődött, mivel az énekesnő nem értett egyet az adóhátralék kiszámítási módszerével.

Az utóbbi időben a zűrös ügyei mellett szerepelt néhány reklámfilmben és az egyik világszerte ismert zenecsatornától is felkérést kapott, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy anyagilag egyenesbe jöjjön.

Kerry a fizetési felszólításban szereplő határidőre befizette minden elmaradását, így a bíróság szerint is már csak formalitás az eljárás megszüntetése.

Címkék: