Szenzációs Lidl-tolvaj: még a zsarukat is lenyűgözte

Pénzcentrum2009. július 7. 10:32

Még a dán rendőrséget is lenyűgözte az az eset, ami a napokban történt egy Lidl áruházban: egy nő ugyanis elképesztő mennyiségű terméket próbált meg ellopni.

A bolti szarka nem volt kispályás: 25 darab ruhaneműt, több pár szandált, egy paplant(!), és még néhány fagyasztott élelmiszert is elrejtett a ruhája alatt.

A rendőrségi szóvivő egyszerűen csak lenyűgözőnek nevezte a nő próbálkozását - akit természetesen letartóztattak.

A dán média úgy tudja, a nő egy bolti tolvaj-banda oszlopos tagja volt, társai egy zöld Volvoval menekültek el az áruház parkolójából.


Jane's Addiction - Been Caught Stealing
Uploaded by Pzychofreak. - Explore more music videos.

A bolti szarkák egyre trükkösebb módszerekhez folyamodnak: nemrég adtunk hírt arról, hogy Angliában egy 21 éves férfi az alsónadrágjában csempészett ki termékeket egy Lidlből - például jéghideg mirelit árukat is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

(A fenti videó illusztráció)

További friss és érdekes hírek címlapunkon!

Címkék: