A celebek titkos kívánságai: 16 millió a színfalak mögött

Pénzcentrum2009. június 25. 15:02

A hétvégén a Glastonbury fesztiválon lép fel a világhírű Black Eyed Peas amerikai popzenekar. A világsztárok exkluzív kéréseit egytől-egyig teljesítették a szervezők, 50 ezer font értékben.

A zenekar luxus-turnébuszának felszereltségébe tartozik egy különleges hangszerekkel és számítástechnikai berendezésekkel felszerelt mini-stúdió, így a Black Eyed Peas tagjai akár útközben is tudják rögzíteni legújabb szerzeményeiket.
A koncert helyszínére egyébként nem a busszal érkeznek, hanem helikopter szállítja a sztárokat, egyenesen a londoni repülőtérről (ahová Franciaországból repülnek, magánrepülőgépükkel).


A csapat az öltözőjébe különleges ételeket -köztük angol specialitásokat-, és italokat -például almabort- kért. Külön kívánságuk volt, hogy megkóstolhassák a Glastonbury fesztivál látogatóinak kedvelt ételeit, így gyrost és hamburgert is kapnak majd.

A zenekar énekesnője, Fergie a turné alatt is odafigyel alakjára: speciális salátákat, csirkehúst, és napérlelte narancsokat kért az öltözőbe. Fergie limitált szériás sportcipőben lép majd színpadra, a lábbeli árát szintén a szervezők állják. A fesztivál hírhedt a gyakori viharokról és a sártengerről, ezért az énekesnő egy divatos gumicsizmát is kap majd, nehogy sáros legyen a lába. 


NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Természetesen a sztárok a koncert előtt és után sem szeretnek unatkozni, ezért Fergie, Will.I.Am, Apl és Taboo pingpongasztalt is kértek az öltözőbe.

A hírek szerint az exkluzív kívánságok összesen 50 ezer fontba, azaz több mint 16 millió fontba kerülnek.

Címkék: