Az APEH esete a tűvibrátorral

Pénzcentrum2009. április 3. 14:00

Ismét frissült az APEH honlapja, megtalálhatóak rajta a legfrissebb árverési hírek. Ezen a héten többek között 2000 db női papucsra, szoláriumokra, lengyel gyártmányú asztali fűrészgépre és egy kisállat-kereskedés komplett berendezéseire is licitálhat.

Az aktuális, árverésre meghirdetett ingóságok között találhat több szoláriumot, gépjárművet, számítástechnikai berendezést, és tűvibrátort - a beton tömörítéséhez használatos eszközt - is.

A legérdekesebb egy tolna megyei tétel, amely egy akvarisztikai kisállat-kereskedés komplett árukészletét tartalmazza, berendezéssel, pulttal, madárketrecekkel, akváriumokkal - a cikkek becsértéke 20 millió forint.

 


Az adózás rendjéről szóló törvény alapján a végrehajtás alá vont ingóságot illetve ingatlant rendszerint árverésen, elektronikus árverésen vagy nyilvános pályázat útján kell értékesíteni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az árverezésre bocsátott ingatlanok listáját itt, az ingóságokét itt találja. Ha felkeltettük érdeklődését, az APEH elektronikus árverési rendszeréhez klikkeljenide.

Címkék: