Hihetetlen, de igaz: már így is igényelheted az egyik legnépszerűbb hitelt

Pénzcentrum2020. augusztus 10. 18:30

Már teljesen online is igényelhető a Babaváró kölcsön. Az igénylés biztonságos videóazonosításon keresztül és mindvégig online adminisztráció mellett zajlik. Ellentétben a versenytársak papírmunka-gyakorlatával így egyáltalán nem szükséges személyesen megjelenni a bankfiókban, ezáltal az érintettek akár az otthonukból is fel tudják venni a Babaváró kölcsönt.

Az egy éve elrajtolt hitelkonstrukció töretlen népszerűséggel bír, jobbára a családalapítók és a fiatal családosok körében népszerű. Csak a Sberbanknál több, mint négyezer igénylést indítottak az ügyfelek tavaly július óta.

Mondd meg mikorra tervezitek a gyerekeket, és a Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor megmutatja, mennyivel csökken a tartozásod. Ha nem születik mégsem gyerek, megmondjuk, mennyit kell visszafizetned az állampapírok hozama alapján. KATT!

A hitelfelvételi folyamat azonban nem a banki ügyintézésnél kezdődik. Az ügyfelek helyesen teszik, ha először a megfelelőségi kritériumokat tanulmányozzák és alaposan átnézik a vonatkozó jogszabályi előírásokat és rendelkezéseket. Az olyan állami támogatású programok esetében, mint a Babaváró kölcsön, ez kiemelt fontossággal bír. Az online megoldás előnye ugyanakkor az is, hogy ügyfélkapun keresztül igazolások is beszerezhetőek, amire a banki ügyintézés során szükség lesz, valamint a szerződések elektronikus aláírása is megvalósulhat, mondja Fodor Tamás, a Sberbank Retail területért felelős Igazgatósági tagja.

"Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélbiztonságra a teljes hitelfelvételi folyamat során, ezért önálló, biztonságos felületen keresztül fogadjuk az adatokat, nem email-ben várjuk az ügyfelektől a szenzitív dokumentumokat" - ismertette Fodor Tamás az új szolgáltatás indulása kapcsán. "Meggyőződésem, hogy az új, teljesen online igénylési folyamat biztosításával tovább erősítjük jelenlétünket a Babaváró kölcsön piacán. Hasonlóan a személyi kölcsönökhöz, ebben a szegmensben is meghatározó piaci jelenlét elérését tervezzük 2020-ban is."

Címkék:
hitel, bank, bankolás, online, kölcsön, babaváró, kölcsönfelvétel,