Hatalmas tartozásai vannak az Édes élet sztárjának! Hogyan tovább?

Pénzcentrum2014. június 7. 13:02

Úgy tűnik, szép lassan kikecmereg az őrületes adósságcsapdából L. L. Junior.

A TV2-n futó Édes életben szereplő rapper eladta a házát a barátjának, így megszabadult az ingatlanon lévő fél tucat végrehajtástól. Nyár végéig, részletekben akarja rendezni minden fennmaradó adósságát, hátralékát.

L. L. Junior a bankjának 51 997 svájci frankkal (jelenlegi árfolyamon nagyjából 12,5 millió forint) tartozott, de adóssága volt az adóhivatal, a társasház és a közüzemi szolgáltatók (Elmű, gázművek) felé is. Az adósságok miatt végrehajtás indult és elárverezték a VII. kerületi lakását.

Mint azt az énekes a lapnak elmondta, 8,3 millió forintot már rendezett a hitelező bank felé, mert annyiért vette meg a lakását egy barátja. A szolgáltatókkal pedig folyamatosan tárgyal arról, miként tudja kifizetni az elmaradásait.

A rapper az utóbbi időben minden bevételének félreteszi a felét, mert házat szeretne venni, miután rendezte az elmaradásait.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Így kerülheted el, hogy hasonló sorsra juss: válassz hitelt okosan

A hitelfelvételkor körültekintően kell kiválasztani a hitel konstrukcióját és a kölcsönt nyújtó hitelintézetet. Három tényező van, amire figyelni kell akkor, amikor hosszútávú adósságfizetést vállalunk:

  • A havi törlesztőrészlet 
  • A visszafizetendő teljes összeg
  • A teljes hiteldíjmutató (THM).

Ezen kívül szinte minden bank támaszt feltételeket, amelyek a jövedelem beérkezésére, vagy az aktív számla-, vagy kártyahasználatra vonatkoznak. Azonban amikor lakáshitelt veszünk fel, az első probléma amivel szembesülünk az, hogy a piaci kamatozású, vagy a kamattámogatott terméket válasszuk. A hitel kiválasztásának további pontjairól ebben a korábbi cikkünkben olvashatsz.

Címkék:
hitel, tartozás, celeb, sztár, gázművek,