Nem szabadul a hitel szorításából a legendás magyar színésznő

Pénzcentrum2014. február 1. 13:03

Tovább nyomja az adósság Esztergályos Cecília vállát. Hiába vállalt a művésznő jól fizető reklámszerepet, nem fizették ki a gázsiját. A visszatartott bér nélkül viszont még jó ideig fizetheti háza után a törlesztőket.

Még novemberben írt alá egy szerződést a színésznő egy reklámkampányra, ám a gázsiját nem fizették ki. Cili - a TV2 aktívjának - elmesélte, eleinte nagyon boldogok voltak a férjével, ugyanis ebből az összegből fizették volna ki adósságukat a házukra. Így azonban még jó két évig nyöghetik a törlesztőket.

Természetesen a művésznő továbbra is bízik benne, hogy megkapja járandóságát, azonban nem ijed meg a nehézségektől sem. Mint mondta, az anyagi bajnál rosszabb az intenzívosztály.

Sosem találnád ki, mire spórol a legtöbb magyar

Míg Esztergályos Cecília jelzáloghitelét fizette volna elmaradt gázsijából, addig a legtöbb magyar gyerekeik jövőjére, váratlan fizetnivalókra, továbbá egészséggel kapcsolatos költségekre tesz félre vagy fektet be bizonyos összeget.

A Nielsen felmérése szerint a pénzügyi célok további sorrendje az aktívan takarékoskodó vagy befektető magyarok aránya szerint a következő: munkahely elvesztése vagy jövedelem kiesésének esete, illetve nyugdíjalapba fizet (13-13 százalék), első saját lakás vásárlása (12), gyermek születése (8), luxus, mint például autó, nyaralás, drága óra, stb. beszerzése; utódoknak, hogy örököljenek; magasabb képzettség megszerzése; házasodás (7-7), saját vállalkozás indítása (6), jobb lakás vásárlása (5), második lakás vagy nyaraló vásárlása (2).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
hitel, lakáshitel, hiteltartozás,