Dráma a WestEndben: napokon belül nyílik az új bolt

Pénzcentrum2013. szeptember 4. 15:32

Szeptember 12-én nyitja meg legújabb magyarországi üzletét a H&M. A budapesti WestEnd City Centerben induló bolt érdekessége, hogy nem csak ruházati, hanem lakberendezési cikkeket is forgalmaz majd. Idén ősszel drámára számíthatnak a vásárlók.

A Hennes & Mauritz (H&M) hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 12-én megnyitja első Home üzletét Magyarországon. A H&M Home koncepció a divatot és a lakberendezést ötvözi, szezononként megújuló kollekciói lakástextileket és dekorációs cikkeket kínálnak, mindezt elérhető árakon. A H&M Home részleg a WestEnd City Center bevásárlóközpontban szeptember 12-én nyitó új H&M üzletben lesz elérhető - tájékoztat a bevásárlóközpont hivatalos honlapja.

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban, ötvözve a divatot és a lakberendezést. A termékválaszték 2012 óta babaszoba kollekcióval bővült. A szezononként megújuló választékban megtalálhatóak lakástextilek, párnahuzatok, ágytakarók, törölközők és ágyneműk. A kollekciók ezen kívül dekorációs termékeket is kínálnak, mint üvegvázák, fa tálcák és tálak, kerámiák, stb.

A közlemény szerint az idei kollekció is érdekesnek ígérkezik- Ahogy fogalmaznak, "idén a H&M Home a lakás minden helyiségébe drámát és egyéniséget kínál folyamatosan növekvő őszi választékával, amely a lakásbelsőkben tökéletesen tükrözi a személyes stílust. Az újragondolt, modern bohémság drámai hatást kölcsönöz a barokk mintás díszpárnáknak, ágyneműknek, sőt még a fürdőköpenyeknek is."

Címkék:
vásárlás, Westend,