Mindenki lapostévét és tabletet akar, ingyen hitelre

Pénzcentrum2013. március 23. 16:02

Egyre szemfülesebbek vagyunk a spórolásban: nagyobb műszaki beszerzéseinkkel megvárjuk a szezonális árzuhanásokat és kihasználjuk a kedvezményes áruhitel lehetőségeket. Az idei téli készletkisöprő leárazások során több mint másfélszer annyit tettünk a "kosarunkba" a legnépszerűbb műszaki cikkekből, mint egy évvel ezelőtt - derül ki a Cetelem áruhitelezési adataiból.

Az általában időszakosan elérhető 0%-os THM népszerűsége továbbra is töretlen, és egyre bátrabban használjuk az egész évben kedvezményt biztosító hitelkártyákat is.

Sorban állnak a lapostévéért, pedig ha ezt tudnák...

Tudatosan vadászunk a pénztárcakímélő vásárlási lehetőségekre, ezt mutatja az is, hogy sokan időzítették nagyobb műszaki beszerzéseiket a téli készletkisöprő akciókra. Az adatok beszédesek: a Cetelem áruhitel kihelyezési statisztikái szerint idén év elején több mint másfélszer annyit vásároltunk a legnépszerűbb műszaki cikkekből részletre, mint 2012 hasonló időszakában, a felvett áruhitel volumene pedig 50%-kal nőtt. A téli leárazások "sztárja" a lapostévé volt, mely mögé felzárkózott a hűtőgép, a mosógép és a mosogatógép is.

Mindenki lapostévét és tabletet akar

A Cetelem várakozásai szerint a lapostévé továbbra is vágyaink netovábbja marad, a legtöbb áruhitelt idén is erre költjük majd. A tablet népszerűsége töretlen, a legújabb modellekből szintén sokan fognak részletre hazavinni. A barkácsolásról viszont úgy látszik, egyre inkább kezdünk leszokni: tavaly negyedével kevesebb áruhitelt vettünk fel barkácsárura, és jelentős javulás 2013-ban sem várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ingyenhitel? Lehull a lepel a 0 %-os THM-ről!

Egyre népszerűbb a hitelkártya és a 0%-os hitel

Az adatok szerint folyamatosan növekszik az igény a speciális, kedvezményt biztosító hitel lehetőségekre. A 0%-os THM továbbra is nagy kedvenc, de egyre bátrabban használjuk a hitelkártyát is, ha a vásárláskor speciális, azonnali árengedményt kapunk. Az egyre szélesebb körben elérhető kedvezményeknek köszönhetően tavaly közel harmadával többet vásároltunk a Cetelem partnereinél, mint az elmúlt évben.

Címkék:
hitel, hitelkártya, aruhitel, cetelem,