Nagy bajban a magyar fitnesz nagyasszonya: frankhitelben úszik

Pénzcentrum2013. február 10. 13:00

Bíró Ica saját vállalkozását kénytelen feláldozni, hogy kifizesse tartozását - írta a Blikk. Az egykori Metal Lady teljesen eladósodott, aminek legfőbb oka, egy a fitneszklubját devizakölcsönből indította be.

A fitneszterem felújítására és korszerűsítésére felvett devizakölcsön törlesztőrészletei 2009-ben megduplázódtak, ekkor a fitneszlady bezárta a helyet és bérlőket keresett a 236 négyzetméteres Krisztina körúti klubba. Mivel bérlőivel nem volt elégedet és a vállalkozást már biztosan nem akarja folytatni 76 millió millióért árulja az ingatlant.

"Imádtam a klubomat, de egyedül képtelenség fenntartani. Volt, amikor kiadtam, de nem voltam elégedett a bérlőkkel, ezért jobban szeretném, ha elkelne. Nem az én világom, hogy egyedül ott legyek naphosszat, hiszen én sokkal inkább pörgős személyiség vagyok. Bár nagy szeretettel csináltam a klubot, nagyon nehezen tudom vezetni a világgazdasági válság miatt" - mondta a Blikknek a fitneszlady, aki azért még bizakodik, hogy helyrejön az anyagi helyzete.


Még a ruháit is eladta

A lap felhívja a figyelmet, hogy korábban már a ruháit is eladta Bíró Ica. 2011-ben több ezer darabos ruhagyűjteményét bocsátotta eladásra, ám akkor azt mondta, ez nem egyszerű lomtalanítás, hanem egy új élet kezdete. Szerette volna lezárni a nehéz időszakot, aminek, úgy tűnik, még mindig nincs vége.

Címkék: