Erre költi millióit Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese

Pénzcentrum2011. december 25. 14:03

Nem csak magára, hanem családjára, barátaira is költ 12 milliós nyereményéből Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese. A 30 éves énekes hitelét is rendezi a díjból.

"A verseny alatt soha nem gondoltam a pénznyereményre, soha nem ez motivált. Csak azután fogtam fel, hogy mekkora összeget is nyertem, amikor a fiúk szóltak nekem, hogy "Tibi, milliomos lettél!" - nyilatkozta 12 millió forintos nyereményéről Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese a Blikknek.

Az újdonsült sztár nem saját magára akarja fordítani az egész nyereményt, hanem nagy részét szétosztja azok között, akik közel állnak hozzá. Mint mondta, a pénzből a család és a barátok is kapnak majd, de az is biztos, hogy egy részét a zenei karrierjére fordítja, és hitele rendezésére is sort kerít a hatalmas nyereményből.


A fenti videón Kocsis Tibor a győztes dalt énekli az X-Faktor döntőjében.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Végtörlesztés vagy árfolyamrögzítés, melyik a jobb?

A tartozás tetemes részének elengedését jelentő végtörlesztésnél kedvezőbb ajánlatot még elképzelni is nehéz. Ennek ellenére az új árfolyamrögzítés az lehet. A forinthitelek költségeinek emelkedésével egyre több devizahitelesnek éri meg kivárni az új mentőcsomagot. Már most is találni olyan devizakölcsönt, melyet jobb nem végtörleszteni. Forintosítás vagy árfolyamrögzítés, erre a kérdésre kerestük a választ cikkünkben: KATTINTS!

Címkék: