Leüvöltötte a bankárt a magyar énekes: "Kaptál te már pofont életedben?"

Pénzcentrum2011. december 18. 12:04

Pataky Attila néhány napja nekitámadt egy bankárnak. Az ismert énekes - saját bevallása szerint- alig tudta féken tartani indulatát. Nem ez az első eset, hogy az Edda frontembere megszólalt pénzügyi témában.

Pataky Attila nemrég Joshi Bharat Másképpen című műsorában mutatta meg, milyen ingerülten beszélgetett a minap egy bankárral - írta a Bors.

"Viselkedésemmel a napokban leptem meg egy nagyon jó módú pénzembert. Éppen arról beszélgettünk, hogy ma milyen küszködés, félelem és szorongás közepette léteznek családok. Ő azonban ezt a témát elég félvállról kezelte. Bírtam egy ideig, amikor hirtelen a fiatalkoromból hozott vehemencia is megjelent. Rámozdultam és megkérdeztem tőle indulatosan: "na, és mit szólnál, ha jól pofán vernélek? Kaptál te már pofont életedben, tudod, hogy fáj az? Mikor voltál utoljára éhes? Volt olyan, hogy egy szendvicset meg akartál venni, és nem tudtad?" - idézte fel Pataky a szituációt.

A rocker szerint a bankár azt válaszolta neki, hogy "őrült". Erre Pataky úgy reagált: "szenvedélyes vagyok, őrült az te vagy, mert nem látod a valós világot, és azt is megmered magadnak engedni, hogy ezt ilyen módon közöld."

Pataky Attila később elismerte, nem így kellett volna elintéznie a dolgot, hanem a szeretet oldaláról megközelíteni és félrehívni - vallotta be a műsorban az Edda frontembere, aki gyermekkorára vezeti vissza indulatossága gyökereit.

Korábban is megszólalt már pénzügyekben

A svájci frank árfolyamának szárnyalása miatt Pataky Attilának is az egekbe ugrott az elmúlt hónapokban a törlesztőrészlete. Az énekes két évvel ezelőtt, 164 forintos árfolyam mellett vett fel hitelt az alpesi devizában, melynek havi törlesztőrészlete mára megközelíti a félmillió forintot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

"Amikor két ével ezelőtt 164 forinton felvettem, nem erről volt szó, azt mondták, lesz ez kevesebb is" - panaszkodott az énekes, aki a havi törlesztőjével kapcsolatban megjegyezte: "Megy fel, mint az állat, amit pedig már ráraktak, az az elviselhetetlenség közelében jár."

Címkék: