Bónusz, 13. havi, cafetéria: ezzel csábít a győri Audi

Pénzcentrum2011. augusztus 22. 09:03

2013-ig mintegy 2100 új alkalmazottat vesz fel a győri Audi gyár. A munkavállalókat az egész ország területéről várják, s a sikeres állásinterjú után kiemelt juttatások mellett kötnek velük szerződést - írja a Napi Gazdaság.

Csaknem hétezer alkalmazottja van már a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nek, amely az elmúlt időszakban havonta 50-100 új munkatársat vett fel a meglévő, illetve az új gyártási területekre, s 2013-ig 2100-zel gyarapszik a foglalkoztatottak száma − mondta a napilapnak Czechmeister Mónika, vállalati kommunikációs vezető.

Továbbra is keresik a szakképzett és tapasztalt munkavállalókat, beleértve az új járműgyártás kapcsán létrejövő részlegek, vagyis a prés-, a fényező-, illetve a karosszériaüzemek munkatársait. A gazdasági felsőfokú végzettségű szakembereket (műszaki mérnökök, közgazdászok) az ország egész területéről várják, míg a fizikai munkakörben foglalkoztatottakat főként Győrből és hetven kilométeres vonzáskörzetéből toborozzák.

A piaci trendekhez igazított béreket a kollektív szerződésben meghatározott időszakonként felülvizsgálják, emellett bónuszban is részesülnek a dolgozók, ami az alapbér 25 százaléka is lehet. A munkavállalóknak 13. havi bér is jár, továbbá 400 ezer forint értékű cafeteriajuttatásban is részesülnek.

 

Címkék: