Erste: akciós hitelkamatok mikrovállalkozásoknak

Pénzcentrum2010. április 6. 15:32

Egy százalékkal alacsonyabb kamattal és hitelbírálati díj nélkül kínálja mikrovállalati hiteleit az Erste Bank Hungary Nyrt. április 1. és június 30. között. Az akció a bank több mikrovállalati hiteltermékét érinti, legyen szó akár működési, akár fejlesztési hitelekről.

Tenke Gábor, az Erste Bank mikrovállalati igazgatója elmondta: a pénzügyi válság által talán leginkább sújtott mikrovállalatok körében soha nem volt olyan nagy az igény kedvező forrásokra, mint most, a válságból való kilábaláskor, az újraépítkezés időszakában. Az Erste Bank mikrovállalati hitelkonstrukcióinak kamatakciója most új lendületet adhat a vállalkozásoknak, legyen szó akár egy új, kihagyhatatlan ajánlatról, fejlesztésről, felújításról vagy akár a napi likviditás biztosításáról.

A kamatakció ideje alatt a bank a hitelkérelem befogadásakor érvényes éves kamatból 1 százalékpont kamatkedvezményt ad az éven belüli hitel-, illetve kölcsönügyleteknél a teljes futamidőre, éven túli hitel-, illetve kölcsönügyleteknél az ügylet futamidejének első évére, és nem számít fel hitelbírálati díjat.

Az akció a 2010. április 1. és 2010. június 30. között befogadott mikrovállalati hitelek igénylése esetén érvényes, kivéve a Széchenyi kártya hitelt, az Új Magyarország Hitelprogram keretében értékesített hiteleket, a lombard hiteleket és a bankgaranciákat. A kamat- és hitelbírálati díj kedvezményt az Erste Bank a 200 millió forint alatti nettó árbevételű vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

Címkék: