Díjelengedési akciót indít a K&H Bank: részletek!

Pénzcentrum2010. március 1. 10:32

A K&H forint ingatlanfedezetű hitelei mellett ismét elérhető a K&H euró alapú lakáshitel és a K&H euró alapú ingatlanfedezetű személyi hitel. A bank mától április 30-ig díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteltermékeit.

A makrogazdasági környezet fokozatos javulása, a lakossági hitelezéssel kapcsolatos törvényi szabályozás szigorodása, valamint a szektorszintű önszabályozás hatására a K&H lakossági euró alapú hitelezésének felfüggesztéséről hozott korábbi döntését 2010. február 15-től feloldotta.

Ennek értelmében a banknál ismét elérhető a K&H euró alapú lakáshitel és a K&H euró alapú ingatlanfedezetű személyi hitel. Mindemellett a K&H várakozásai szerint rövid-középtávon a forint jegybanki kamatszint folyamatos csökkenésével a piaci feltételű forinthitelek is további teret nyernek.

A bank díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit mától április 30-ig. Többek között minden esetben elengedésre kerül a szerződéskötési díj 50%-a, 100%-a pedig akkor, ha az ügyfél rendelkezik, K&H zéró számlacsomaggal, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek otthon biztosítást köt, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja.

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de a deviza alapú hitelekhez hasonlóan alacsony törlesztőrészlet. A törlesztőrészlet a futamidő alatt akár csökkenhet is, amennyiben a jövőben a jegybanki alapkamat szint tovább csökken.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A K&H a hitelt kedvező kamattal nyújtja, mely a futamidő során később sem haladja meg 3,5 (a szabad felhasználású hitelek esetében pedig 4,5) százalékpontnál nagyobb mértékben a jegybanki alapkamatot.

A K&H a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hitelek esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

Fix forint törlesztőrészlet euró alapon

Ebben a konstrukcióban a Bank évente (1 évre) fixálja a deviza alapú hitelek forintban kifejezett törlesztőrészletét. Az időszak alatt a forintban kiszámított havi törlesztőrészlet változatlan marad a periódus végéig (függetlenül a kamatok, illetve a devizaárfolyamok alakulásától) kivédve ezzel a rövid távú negatív árfolyam és kamatváltozások hatását.

Címkék: