Hiba az OTP rendszerében + FRISS infók

Pénzcentrum2010. január 26. 08:47

A Pénzcentrum információi szerint tegnap délután óta hibásan működik az OTPdirekt rendszere. A legnagyobb magyar netbank várhatóan csütörtöktől lesz újra hibátlanul használható.

FRISS: reagált az OTP - Kattints!  Válaszolt az OTP: szerdától hibátlanul működik a netbank

 

Olvasóink jelzése szerint hibásan működik az OTPdirekt rendszere, bizonyos funkciók nem elérhetőek.

 


A legnagyobb magyar netbank rendszere a következő tájékoztatást adja:

"Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az OTPdirekt internetes szolgáltatás bankkártyás funkciói bizonyos esetekben nem elérhetőek. A hiba elhárítására várhatóan csütörtökön kerül sor, addig javasoljuk, hogy szükséges esetben vegye igénybe a telefonos ügyintézői szolgáltatást, amennyiben rendelkezik arra vonatkozó szerződéssel. Megértését köszönjük."

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Pénzcentrum olvasói értetlenségüknek és felháborodásuknak adtak hangot amiatt, hogy több, mint három napra van szüksége az OTP-nek a hiba helyreállításához.

Természetesen megkerestük az OTP-t is az ügyben, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Mint arról korábban beszámoltunk, az OTPdirekt rendszerében legutóbb tavaly november 2-án keletkezett hiba, amikor az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait. Akkor a hiba abban valósult meg, hogy a felhasználók egyenlege nulla forintot mutatott, még akkor is, ha valójában volt pénz az értékpapír-számlán.

Címkék: