Ingyen bankszámla az Erste saját állástalanjainak!

Pénzcentrum2009. július 7. 11:42

Újabb könnyítést vezet be az Erste Bank bajbajutott ügyfelei megsegítésére. Júliustól év végégig a pénzintézet egy éves díjmentes számlavezetést kínál azon ügyfeleinek, akik az elmúlt fél évben elvesztették állásukat.

A gazdasági válság miatt sokan vesztették el munkájukat: nekik próbál most segíteni a bank azzal, hogy egy éven át nem számítja fel a lakossági folyószámlákhoz kapcsolódó számlavezetési díjat. A díjmentes számlavezetést azonban csak azoknak az ügyfeleknek biztosítja a bank, akiknek a munkabére a munkahelyük elvesztése előtt legalább 2 hónapig az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkezett. Vagyis a friss munkanélküliek, akik nem voltak Erste ügyfelek, nem tudnak ezen a tételen spórolni.

Az Erste Bank már korábban bevezetett számos egyéb könnyítést a bajbajutott ügyfelek megsegítésére: a törlesztési védelem biztosítás, a hitelek futamidejének meghosszabbítása, a kedvezményes elő- és végtörlesztési lehetőségek, a fix összegű törlesztőrészlet fizetés vagy a meghatározott ideig csak kamat és kezelési költség törlesztés mind-mind az ügyfelek hitel-törlesztési nehézségeit segítő lehetőség.

Címkék: