Lottónyertes nagypapa: így kell 8 milliárdot nyerni - képekkel

Pénzcentrum2009. június 16. 18:02

Egy brit hagymatermesztő nyerte az Euro lottó főnyereményét, mintegy 8,2 milliárd forintot. A szerencsés nagypapa 73 éves.

Ráadásul a Sun brit bulvárlap által közzétett felvételeken az a pillanat is látszik, amikor az öregúr megtudta, hogy ő a szerencsés. A képeket egy trafik ipari kamerája rögzítette, amikor Brian Caswell bevitte oda a szelvényt.

 

25 millió fontos (több mint 8,2 milliárd forintos) nyereményével ő minden idők 3. legnagyobb brit nyereményének tulajdonosa.

 

Amikor hazament, először nem tudta, hogyan ossza meg a hírt családjával, ezért elvonult gondolkozni a veteményeskertjébe. Majd mikor bement a házba, azt mondta feleségének: "Le merem fogadni, hogy a szerencsés fickó aki megnyerte a főnyereményt nem nagyon ásózik majd többet...". 

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Az öregúr lelkes kertész, különös gondban tartott növényei már több díjat is nyertek. Feleségével két hete ünnepelték aranylakodalmukat: azt kérték a meghívottaktól, az ajándékra szánt pénzt ajánlják fel jótékony célokra.

Az 50 millió fontos főnyereményt ketten nyerték meg: a másik nyertes egyelőre inkognitóban maradt, de valószínűleg Írországban él. A nyerőszámok: 6, 14, 16, 34 and 50, a joker pedig a 6-os és a 4-es voltak.

Címkék: