K&H énhitel: továbbra is alacsony törlesztőrészlet

Pénzcentrum2009. március 30. 10:15

Ismét számos kedvezménnyel és továbbra is alacsony törlesztőrészlettel érhető el a K&H énhitel. Az ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legmegfelelőbb ingatlanfedezetű hitelkonstrukciót lakáscélra, szabad felhasználásra és hitelkiváltásra is. A K&H énhitel választható euró-, vagy forintalapon, kombinálható lakás-élőtakarékossági megtakarítással, valamint életbiztosítással is.

A K&H Banknál ettől a héttől a már ismert K&H énhitel ismét induló banki költségek nélkül, továbbra is alacsony törlesztőrészlettel és akár 50%-os kezelési költség kedvezménnyel is igényelhető. A K&H az okos pénzügyi döntés lehetőségét kínálja azoknak, akik élni kívánnak az ingatlanfedezetű hitelek nyújtotta opciókkal.. A felvett hitel bármilyen célra igényelhető, így lakásvásárlásra, építésre, felújításra vagy hitelkiváltásra, illetve ingatlanfedezetű személyi hitel esetén annak összege szabadon felhasználható.

Az akció ideje alatt - 2009. május 29-ig - az induló banki költségeket nem kell megfizetni amennyiben lakás-előtakarékossági megtakarítással vagy életbiztosítással kombinált K&H ingatlanfedezetű hitelt igényelnek az ügyfelek. A K&H énhitel mellé a K&H fészek otthonbiztosítás megkötése esetén 10-23,5%, K&H protectum kockázati életbiztosítás megkötése esetén 20-25% díjkedvezmény is jár a biztosítás díjából.

Az összes énhitel kombináció euró- és forintalapon is igényelhető. A devizaalapú hitel a futamidő alatt egyszer díjmentesen forintalapú hitelre váltható a hitelszerződésben meghatározott feltételek szerint.
Bővebb információ a hiteltermékekről a www.enhitel.hu weboldalon található.

Címkék: