Rendkívüli kormányinfót hirdettek: mire készül Gulyás Gergely?

Pénzcentrum2023. szeptember 27. 14:34

Holnap, azaz szeptember 28-án délben Kormányinfót tart Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Bár a Kormányinfót most a megszokott, csütörtök délelőtti időpontban tartják, várhatóan fontos bejelentést tesz a kormány. Ahogy mindig, úgy most is élőben követhetik nyomon az olvasóink a Pénzcentrumon a Kormányinfó történéseit.

A Kormányinfó megszokott időpontja csütörtök délelőtt, 10-11 óra magasságában szokott lenni és 2 óra hosszan tart általában. Az utóbbi időben azonban egyre sűrűbben került sor arra, hogy ez az időpont késő délutánra tolódott, vagy esetleg nem vártak a bejelentésekkel csütörtökig.  

Most azonban a jelek szerint visszatért minden a rendes kerékvágásba, hiszen holnap, azaz szeptember 28-án déli 12 órakor fogja megtartani a Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.

Mit, miért tesz a kormány? - ez a Kormányinfó állandó témája. Most a legégetőbb témák többek között, amelyek előkerülhetnek a délutáni tájékoztatón, a rezsiárak, a minimálbér-emelés, illetve a nyugdíjemelés kérdése.

Címkék:
kormány, gazdaság, szeptember, alexandra, kormányinfo, gulyás, gulyás gergely, szentkirályi alexandra,