Rendkívüli bejelentést tett Orbán Viktor: kiterjesztik az szja-mentességet Magyarországon

Pénzcentrum2023. szeptember 14. 15:33

Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Demográfiai Csúcson jelentette be, hogy a háromgyerekesek édesanyákra is ki fogják terjeszteni az szja-mentességet.  

Orbán Viktor a Budapesti Demográfiai Csúcson arról beszélt, hogy Magyarország a konzervatív politikák inkubátroháza - írja a 24.hu. A miniszterelnök elmondása szerint öt célt tűztek ki maguk elé:

  • a gyerekvállalás legyen előny;
  • az otthonteremtés segítése;
  • a családpolitikát az édesanyákra kell építeni;
  • az egész ország működése legyen családbarát;
  • a jog eszközeivel is védeni kell a családokat.

A miniszterelnök azt is kiemelte, hogy bevezették a 30 éven aluli édesanyák szja-mentességét és a négy gyermeket vállaló édesanyák szja-mentességét.

Ezt ki fogjuk terjeszteni a háromgyerekesek édesanyákra is, várom a pillanatot, amikor a pénzügyminiszter ellankad"

– jelentette be.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Címkék:
család, demográfia, orbán viktor, szja mentesség,