Küszöbön az újabb kormánydöntés: rengeteg családot, nyugdíjast érinthet ez a bejelentés

Pénzcentrum2023. július 5. 12:40

Kormányinfót tart július 6-án, csütörtökön délelőtt 10-kor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Bár azt sosem tudni előre, hogy milyen témákat fognak érinteni, nagyon valószínű, hogy szó lesz a tegnap este megjelent rendeletről, amely szerint alaposan felülvizsgálják majd a közkiadásokat az oktatásban, egészségügyben és többek között a családtámogatások és adókedvezmények terén.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent poszt szerint olyan költségvetést dolgoztak ki, amellyel megvédik a családokat, a munkahelyeket és a nyugdíjasokat. Valószínűleg ennek részleteiről is lesz szó a holnapi Kormányinfón. A parlament a jövő évi költségvetésről pénteken fog szavazni, így Gulyás Gergely várhatóan ennek részleteiről is beszél majd.

A Kormányinfót július 6-án, a szokásos időben csütörtökön délelőtt 10-kor tartják. Ahogy mindig, holnap is előben közvetíti a tájékoztatást a Pénzcentrum.

Frissítés! A Kormányinfo elkezdődött, a fejleményeket élőben követheted cikkünkben:

Címkék:
kormány, költségvetés, parlament, bejelentés, kormányinfo, gulyás, rendelet, gulyás gergely, kormánydöntés, szentkirályi alexandra,