Rendkívüli kormányinfót tart Gulyás Gergely: a rezsiárakról jelent be valamit?

Pénzcentrum2022. július 13. 12:46

Szokatlan időpontban, szerda délutánra hirdetett kormányinfót Gulyás Gergely. Délelőtt az energiaárak miatt rendkívüli kormányülést hívott össze Orbán Viktor, vélhetően az itt született döntéseket jelenti majd be a miniszer. FRISS! TUDÓSÍTÁSUNKAT A RENDKÍVÜLI KORMÁNYINFÓRÓL ITT TALÁLOD!

Szokatlan időpontban, szerda délután fél négykor tart kormányinfót Gulyás Gergely. A miniszter sajtótájékoztatójára negyed egykor küldték ki a meghívót, és semmilyen konkrét ügy nem szerepel benne, csak a szokásos "Mit, miért tesz a kormány?" cím.

A váratlan sajtótájékoztató már csak azért sem lehet véletlen, mert Orbán Viktor délelőtt rendkívüli kormányülést hívott össze, mivel a magas energiaárak és az európai energiaellátási problémák Magyarországra is kihatnak.

Vélhetően erről fog majd beszélni Gulyás is, illetve talán szó eshet majd a kata-szabályok módosításáról is. A kormányinfó fontos bejelentéseiről természetesen a Pénzcentrum is beszámol majd.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA 

Címkék:
energia, rezsi, rezsicsökkentés, gázár, földgáz, kormányinfo, orbán viktor, gulyás gergely, sajtótájékoztató, kormányülés, gázárak,