Orbán Viktor: rendkívüli szabályok jöhetnek Budapesten, Pest megyében

Pénzcentrum2020. április 17. 08:32

Orbán Viktor szokások péntek reggeli rádióinterjújában beszélet a gazdaságélénkítő csomagról, valamint a járványhelyzet akalulásáról is.

Magyarország gazdaságtörténetében még nem volt ilyen terv, mint a gazdaságvédelmi akcióterv, most egyszerre több száz gazdasági intézkedés fut. Sokan dolgoztak rjta, a miniszterelnök nagy reményeket fűz hozzá.

"A gazdasági szereplőknek arra kell figyelnie, hogy mindenki azt szeretné, ha az élet visszatérne a járvány előtti állapotba, de soha nem lesz már olyan az élet, mint akkor."

A kormányfő szerint lesz az országban 8000 működő lélegeztetőgép, hiszen jelentős tartalékok vannak. De az igazán neheze most következik, és a következő napokban tovább fog nőni a megbetegedések száma.

Elmondta azt is, hogy előbb-utóbb nem fogják tudni elkerülni, hogy Budapestre sajátos szabályokat léptessenek életbe, hiszen a fertőzöttek 60 százaléka ott koncentrálódik ,Pest megye pedig a fertőzöttek 80 százalékát adja. A jövő héten talán már elgondolkoznak ezen.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
otthon, járvány, gazdaság, lezárás, orbán viktor,