Így van tragikus sérülése után a színész: nyíltan vallott állapotáról Besenczi Árpád

Pénzcentrum2024. február 7. 14:00

Besenczi Árpád most beszélt az állapotáról. „Kellemetlen sérülés ez, mert egy kicsit azért csökkenti az ember komfortérzetét. Nem mellékesen pedig a hároméves kisfiam, Bulcsú néha megrántja az ujjamat, és akkor csillagokat látok” – mondta a Hot! magazinnak. 

Mint korábban megírtuk, Besenczi Árpád az Indul a bakterház félbeszakadt előadásán sérült meg a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban. A színész jegygyűrűje az egyik jelenetben beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a fél ujját. A színész nem sokkal a baleset után visszatért a színpadra, és az is kiderült, hogy a hiányzó ujjperce helyett egy implantátumot kaphat.

A lappal készült beszélgetésében kitért arra is, hogy egyre jobban tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez: ismét tud autót vezetni, és el tudja végezni a mindennapi teendőket. Ráadásul kapott egy olyan színházi szerepet is, amelyet kifejezetten őrá írtak.

Már próbáljuk Szálinger Balázs Becsvölgye című darabját. Ez egy falusi krimi, amiben mezőgazdasági vállalkozót játszom. Mondtam, hogy ezt a sérülést látni fogják a nézők, oldjuk meg valahogy, szóval Balázs fogta magát, és beleírta a darabba, hogy a figurának sérült a keze

– fogalmazott a színész az interjúban. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép forrása: MTI/MTVA

Címkék:
egészség, baleset, színész, sérült, sérülés, színház, zalaegerszeg,