Gálvölgyi-ügy: megszólalt a rendőrség, így áll most a nyomozás a mulasztás miatt

Pénzcentrum2023. június 16. 09:28

Vélhetően megszüntette az eljárást a rendőrség Gálvölgyi János ügyében. Miután a színészhez nem ért ki a mentő, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás. Viszont gyanúsítotti kihallgatás nem volt.

Kicsit több mint egy hónapja robbant ki a bortány, Gálvölgyi János rosszul lett otthonában, de a család hiába várta a mentőt, végül lányai vitték kórházba. Szerencsére a legendás színész azóta jól van, hamarosan visszatér a színpadra, viszont az ügyben a rendőrség eljárást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ugyanakkor, mint a Blikk írja, gyanúsítotti kihallgatás nem történt az ügyben, a hatóságok pedig most a naphire.hu kérdésére azt mondták, hogy a BRFK ügydöntő határozatot hozott, amelynek tartalmát annak kézhezvételéig nem kommunikálják. Egy jogász ennek kapcsán azt mondta a lapnak, hogy ez arra utalhat, hogy megszüntették az eljárást.

Akinek ez nem tetszik, sértett, vagy rokon, vagy feljelentő, vagy Gálvölgyi maga – mindegy, kicsoda –, megpanaszolhatja. És akkor az ügyészség majd elbírálja, hogy ez helyes volt, avagy elrendeli a nyomozást. De biztos vagyok benne, hogy megszüntető határozatról van szó

- magyarázta Magyar György.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Róka László, MTI/MTVA

Címkék:
egészség, rendőrség, nyomozás, mentő, eljárás, mentőautó, országos mentőszolgálat, gálvölgyi jános,