Rémisztő videót tett közzé a MÁV: millimétereken múlott a tragédia (VIDEÓ)

Pénzcentrum2023. május 22. 22:33

Csodával határos módon élt túl egy vonatgázolást a magyar hölgy. A MÁV egy megrázó videót is közzétett az esetről, szemléletve, hogy sokszor bizony centimétereken múlik az ember élete.

Szinte hetente hallani a médiában egy-egy olyan tragikus vonatgázolásról, ami kicsit nagyobb figyelemmel elkerülhető lett volna. Ezúttal ismét egy gázolásról számolunk be, mely azonban csodával határos módon  nem torkollot tragédiába. Az esetről videó is készült, melyet a MÁV tett közzé a hivatalos Facebook oldalon. A videó tanúsága szerint a hölgynek hatalmas szerencséje volt, hiszen szó szerint centiken múlt az élete.

A felvételen látható, ahogy a peronra kilépő nő csak a jobb oldalra néz, emiatt viszont nem veszi észre a bal oldalról érkező szerelvényt, ami a MÁV elmondása alapján gyorsfékezett és hangjelzsét adott. Ennek ellenére úgy tűnhet, hogy a hölgy nem vette észre a közeledő járművet, sőt végül az mentette meg, hogy meggondolta magát és visszafordult. Ez a pár centi kardinális jelentőségűnek számított, hiszen az ütközést követően még így is métereket repült a videón látható nő. A felvételen még az is kivehető, hogy rögtön ezt követően magától fel tudott ülni és körbenézni.

"Ő túlélte… szerencséje volt… A motorvonatvezető, amint meglátta a gyalogost azonnal gyorsfékezni kezdett és hangjelzést adott. Mindig nézz körül! A vasút veszélyes üzem, közlekedj körültekintően! Érj haza biztonságban!" - olvasható a MÁV Facebookm-posztjában.

Loading...
Címkék:
közlekedés, MÁV, baleset, vasút, vasúti balesetek, vonatbaleset, vonatgázolás,