Baleset a Hungárián: tömegbe hajtott egy autós Budapesten

Borsonline2023. március 14. 10:20

Szörnyű baleset történt Budapesten, a Hungária körúton kedd reggel - írja a Bors. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A lap információi szerint a balesetet okozó jármű több embert elgázolt. A BRFK azóta azt közölte: a balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták

A Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél történt a baleset. A szemtanúk is találgatták, hogy vajon rosszul lett-e a sofőr, vagy szándékosan gázolt a tömegbe - írták.

A járdára hajtott és több gyalogost is elsodort egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél kedden reggel - tudatta azóta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon. Azt írták, hogy reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

A balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták - tették hozzá. A közlemény szerint a gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - írták.


 

Címkék:
autó, baleset, sofőr, hungária, autós, autóbaleset, körút, balesetek,