Meghalt Csollány Szilveszter

Pénzcentrum2022. január 24. 17:44

51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.

A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt - közölte a szövetség a Facebookon.

Mint írták:

Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt.

Loading...

A tornász több mint 50 napja került lélegeztetőgépre, miután elkapta a koronavírus-fertőzést. Mint korábban megírtuk, Csollány Szilveszter december 3-án tüdőgyulladással a soproni kórházba került. Mivel állapota gyorsan, tovább romlott, a fővárosba szállították, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelték, egy speciális lélegeztetőgépen.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Oltottságával kapcsolatban korábban számos hír keringett a magyar sajtóban; az első hírek arról szóltak, hogy Csollány Szilveszter nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, ezt a későbbi értesülések viszont részben cáfolták.

Címkék:
kórház, járvány, gyász, védőoltás, vakcina, koronavírus, covid-19, lélegeztetőgép, gyászhír, covid-vakcina, koronavírus-védőoltás, janssen,