Egy hónapja válságos Csollány Szilveszter állapota: műtüdőn fekszik, az életéért küzdenek

Pénzcentrum2022. január 8. 10:07

Már egy hónapja kórházban kezelik, és lélegeztetőgépen harcol életéért a magyar olimpiai bajnok Csollány Szilveszter, aki még november elején kapta el a koronavírust, ezt követően került kórházba.

December óta ápolják az intenzív osztályon Csollány Szilvesztert, olimpiai bajnokot. Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik, állapota válságos. Azóta kiderült, a sportoló is vett fel védőoltást, ám túl későn.

A Blikk információi szerint speciális lélegeztetőgépen van a sportoló, a tüdejéből folyamatosan szívják le a váladékot. Sopronból szállították át Budapestre, az állapotáról nem közöl sokat a család. Bár a sportoló nyíltan oltásellenes volt, Facebook-oldalán több ehhez kapcsolódó posztot is megosztott, és nem akarta felvenni a vakcinát, azonban ausztriai munkája miatt kötelező volt számára is a védettség megszerzése.

Dr.Letoha Tamás kutatóorvos hozta nyilvánosságra, hogy az olimpikon egydózisú vektorvakcinát, Janssent kapott, de sajnos már későn, csupán két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba, így gyakorlatilag nem tudott kialakulni a megfelelő védelem a szervezetében.

Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Az antikoagulációs terápiával a nővéremék 25 százalék mortalitással, halálozási arányszámmal kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország legjobb koronvírus-orvosai kezelik őt, Magyarország legkiválóbb doktorai vigyáznak rá. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– írta bejegyzésében Letoha Tamás, aki már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerral. Az egész tornásztársadalmat sokkolta a hír, hogy Csollány Szilveszter az életéért küzd. A Magyar Tornaszövetségben próbálták felvenni a kapcsolatot a családdal, de eddig nem sok sikerrel.

Címkék:
oltás, védőoltás, koronavírus, magyar, sportoló, pandémia, covid 19, lélegeztetőgép, olimpikon,